Hedhni disa aspirina në lavatriqe gjatë larjes së rrobave, rezultatet janë mahnitëse

Views: 351
donita

Kush mund të kishte menduar se pilula e zakonshme aspirinë mund të jetë e njejtë sigurt agjentët për heqjen e njollave?

E gjitha çfarë ju duhet të bëni është kjo:

Të shkrini 5,300 mg tableta aspirinë në 2 litra ujë të nxehtë dhe të futen rrobat në ata ujë gjatë gjithë natës në mënyrë që ta thithin ujin sa më shumë të jetë e mundur, shkruan lajmi.net

Të nesërmen rrobat i vendosni në lavatriqe dhe përsëri disa pilula aspirinë që do të sigurojë bardhësi të shkëlqyer rrobave.

Kjo është më efektive sesa agjentët për heqjen e njollave për arsye se nuk i dëmton rrobat dhe heq papastërtitë në mënyrë të përkryer. Nëse ju duhet të fshini njolla gjaku proceduren duhet ta kryeni me ujë të ftohtë. Madje, përveç njollave të rrobave, pastron edhe njollat e lehta të lavatriqes./IndeksKosova/