Sendet që nuk jua merr mendja se kanë datë skadence

Views: 304
donita

Shumë njerëz harrojnë të kontrollojnë datat e skadencës në produkte të ndryshme.

Kurse për disa produkte apo sende mendojnë se nuk kanë skadencë dhe mund t’i përdorin sa të duan. Kjo nuk është e vërtetë, sepse të gjitha sendet kanë një afat kohor për t’u përdorur.

Më poshtë do të gjeni disa prej sendeve që nuk e dinit se kishin një datë skadence./IndeksKosova/
Jastëkët: 2-3 vjet

Pantoflat: 6 muaj

Sfungjeri i dushit: 2 javë

Peshqirët: 1-3 vjet

Furça e dhëmbëve: 3 muaj
Krehri: 1 vit

Biberoni i fëmijëve: 2-5 javë

Reçipetat: 1-2 vjet

Atletet e vrapit: 1 vit

Prizat: 1-2 vjet