Në 2017, Apple bën gati një iPhone 8 dhe dy iPhone 7s?

Views: 395
Avantgardia

Apple mund të mos jetë duke e bërë zhvillimin e makinës së vet autonome, por një rrjedhje e freskët online sugjeron se kompania është duke e bërë një “Ferarri.”

Ky është emri i koduar për iPhone 8, i cili supozohet se do të jetë telefoni kryesor i Apple për 2017.

I njëjti burim thotë se Apple do të ketë dy versione të iPhone 7s në vitin e ardhshëm, i cili do të jenë trashëgimtarët e iPhone 7 – modeleve të këtij viti.

Këto pretendime ndihmojnë thashethemet se Apple është duke planifikuar tri modele të reja të iPhone të cilat ka për ti lëshuar shtatorin e vitit të ardhshëm./IndeksKosova/