Ambasada amerikane mbështet marrëveshjen e demarkacionit të cilën e kundërshton Haradinaj

Views: 69
Avantgardia

Shtetet e Bashkuara të Amerikës i qëndrojnë prapa asaj që kanë thënë në dy vitet e fundit, për marrëveshjen e kufirit me Malin e Zi.

“Shtetet e Bashkuara të Amerikës e mbështesin marrëveshjen e arritur për demarkacionin e kufirit ndërmjet qeverive të Kosovës dhe Malit ë Zi në vitin 2015, me të cilën asnjëra nga shtetet nuk humbasin territor. Ne presim që kjo çështje të zgjidhet shpejt duke ruajtur marrëdhëniet konstruktive dhe shumë pozitive ndërmjet dy vendeve”, thuhet në përgjigjen e Ambasadës së SHBA-ve,

 

 

IndeksKosova