Vulin: Kërcënimet nga Prishtina rrezikojnë paqen në rajon

Views: 44
Avantgardia

Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, deklaroi sot se kërcënimet e hapura me luftë dhe konflikt, të cilat sipas tij, vijnë nga përfaqësuesit e autoriteteve të Kosovës, do të rrezikojnë paqen në gjithë rajonin.
Ai tha se nëse UNMIK-u, KFOR-i dhe EULEX-i nuk janë në gjendje të sigurojnë paqen dhe sigurinë për të gjithë ata që jetojnë në Kosovë dhe nëse nuk janë në gjendje që të sigurojnë vendosjen e gjykatës për krime lufte, atëherë është koha që të pranojnë mossuksesin.