Engjëlli i Victoria’s Secret tregon të pasmet për Shën Valentin

Views: 52
Avantgardia

Engjëlli i Victoria’s Secret ka ekspozuar të pasmet e saj dhe stomakun me ngjyrë, ku edhe ka ekspozuar të brendshmet e kësaj kampanie pikërisht për ditën e Shën Valentinit

Sara Sampaio është modele për pothuajse një dekadë në kompaninë e njohur të veshjeve të brendshme për femra.

Por, kësaj radhe ka zgjedhur që të “kall” të gjithë pasi që ka bërë foto provokative, e që janë pjesë e kampanjës së firmës së njohur për Ditën e Shën Valentinit.

Ylli i lindur në Portugali, tregon se është një pjeshkë e vërtetë në këto foto, derisa në pah të parë vinë të pasmet e saj bombastike.