Pamje të përplasjes ndërmjet Kadri Veselit e Frashër Krasniqit

Kadri Veseli nuk e ka lejuar deputetin e VV’së, Frashër Krasniqin, ta vazhdojë fjalimin në Kuvend, kur ky i fundit tha se ka dal aty që t’ua shoh fytyrat e deputetëve të PDK’së dhe disa të LDK’së.

Ky edhe është momenti kur Kadri Veseli, ia ndal fjalën, Frashër Krasniqit. Por, këtë ia ndali Veseli i cili tha se nuk mund të shes patriotizëm në Kuvendit.

“Regjia ndale dhe kthehu në vend. Ske me fol sot sa të jem unë kryetar”, ka thënë Veseli, duke e urdhëruar deputetin Krasniqi të kthehet në vendin e tij.

Pas kësaj deputetët të VV’së i shkuan kryesuesit të Kuvendit të vendi i tij, por nuk dihet se cka i thanë. Tutje Grupi Parlamentar i VV’së lëshuan sallen e Kuvendit.