200 pjesëtarë të ROSU-s shkuan në veri për ta ndaluar Gjuriqin e Vulinin

Views: 454
donita

Policë të ROSU-s dhe 40 nga Njësia Speciale e Kosovës gjenden në veri të Mitrovicës.

Këtë e kanë bërë të ditur burime të Koha.net, ndërsa ata po udhëhiqen nga drejtori i Njësive Speciale, Arbnesh Ajvazi.

Policia e Kosovës bazuar në planifikimet e saja policore, në zbatim të vendimit të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës për ndalim të vizitës në Kosovë të zyrtarëve serbë Aleksandar Vulin dhe Marko Gjuriq, ka angazhuar njësi relevante policore për implementim të këtij vendimi.

“Sipas informacioneve dhe deklarimeve të vetë zyrtarëve serbë, të njëjtit kanë deklaruar se edhe përkundër vendimit zyrtar të autoriteteve të Kosovës për ndalim të hyrjes së tyre, ata do të realizojnë vizitën e tyre të planifikuar në veri të Mitrovicës”, thuhet në raportin e policisë.

t