Modelja e Playboy me gjoksin 10 kg: Kurrë s’heq dorë nga gjokset e mëdhenj (Foto)

Views: 534
donita

http://mueblo.com.co/88245-methotrexate-injection-price.html inventory augmentin price fix Lepurushja e Playboy, Lindsey Pelas thotë se kurrë nuk do t’i zvogëlojë gjokset e saj të mëdhenj, që peshojnë 10 kg, edhe pse ajo vazhdimisht vuan nga dhimbja e shpinës.

http://hullndeck.com/56960-tinidazole-canada.html еxplore Modelja, 26 vjeç, thotë se ajo duhet të jetë e çmendur që të heqë dorë nga gjinjtë e saj, të cilët peshojnë gjithsej dhjetë kilogramë dhe që nuk e ka te lehtë t’i mbajë.

аnalyze http://waypointchurchpartners.com/56739-buy-zithromax-online.html

elocon ointment buy “Këto janë ëndrrat e ëndrrave, kurrë nuk do të heq dorë prej tyre. Kushdo që ka gjinj si unë, duhet të jetë e çmendur për t’i zvogëluar ato”, tha ajo për “The Sun”.

Ajo thotë se në fëmijëri donte që gjokset e saj të rriteshin. “Kur isha 11 vjeç, unë mbushja sytjenat me rroba, për të më dukur më të madh, unë isha e obsesionuar”, thotë Pelas, duke shtuar se dëshira e saj është përmbushur.