KEDS njofton për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës

Views: 71
Avantgardia

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.

Komunikata e plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13,14,15,16,dhe 17.04.2018 do të ndërprehet:

· TS 10/0.4kV Gjon Sereqi (Kodi: 13000010055) prej orës 09:00-12;00 dhe prej orës 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr.Gjon Sereçi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet- punime nga firma Elteko.

2.

Më 13,14,15,16,dhe 17.04.2018 do të ndërprehet:

· TS 10/0.4kV Herticet (Kodi: 13000010041) prej orës 09:00-12;00 dhe prej orës 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Lagjes Kodra e Trimave te Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet-Punime nga firma Elteko.

3.

Më 13,14,15,16,dhe 17.04.2018 do të ndërprehet:

· TS 10/0.4kV Kodra e Trimave 6 (Kodi: 130000105036), prej ores 09:00-12;00 dhe prej ores 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Kadri Zeka.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet- punime nga firma Elteko.

4.

Më 12.04.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV j9 Llukar (Kodi: 13000004) prej orës 09:00-12:00 dhe prej ores 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimin e TS-it ekzistues (kodi i TS-it 10/0.4 kV: 13000004022).

5.

Më 12,13,dhe 14.04.2018 NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet

· TS 10/0.4kV Kodra e Trimave 11 (Kodi: 13000005031), prej ores 08:00-11;00 dhe prej ores 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: një pjesë e Kodrës Trimave që furnizohet nga ky TS.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit bistek.

6.

Më 12.04.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· TS 10/0.4kV Kodra e Trimave 5/1 (Kodi: 13000015040), prej ores 08:00-11;00 dhe prej ores 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Nje pjese e Kodres Trimave qe furnizohet nga ky TS.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrohen fushat hyrëse, dalëse dhe fusha mbrojtëse në TSB si dhe ormanit distributiv.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.04.2018 në NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 12.04.2018 në NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Orllan (Kodi: 14015002) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti,

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 12.04.2018 në NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Burgu i sigurise se Larte (Kodi: 14015003) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Burgu i Sigurisë së lartë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 11.04.2018 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qendra Shkollore (Kodi: 16021009) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica, Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i rrjetit të tensionit të mesëm te fusha e sportit Drenas.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.04.2018 në NS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ledinat (Kodi: 53000001) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal.

2.

Më 12.04.2018 në NS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal.

3.

Më 12.04.2018 në NS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Deçani (Kodi: 53000003) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deqani Qyteti, Deqan KEDS, Deqan Policia, Deqan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabreg.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal.

4.

Më 11.04.2018 në NS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dubrava-Rakoshi (Kodi: 54000006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll dhe Cerkolez .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i dy shtyllave.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.04.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

· Trafofusha 35 kV e Trafos T-2 (Kodi:800800) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbetet asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele ,lidhja e Buhollcit dhe termometrit në rele dhe testimi i tyre.

2.

Më 12.04.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

· Trafofusha 10 kV e Trafos T-2 (Kodi:800800) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbesë asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele,lidhja e Buhollcit dhe termometrit në rele dhe testimi i tyre.

3.

Më 12.04.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ereniku (Kodi: 80080011) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerim, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrim i përçuesve- testime.

4.

Më 12.04.2018 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qendra (Kodi: 81000002) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali, Marin Barleti,Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrim i përçuesve- testime.

5.

Më 12.04.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Gjakova 1 (Kodi: 81083015) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Vashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrim i përçuesve- testime.

6.

Më 12.04.2018 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bizneset (Kodi: 82000020) prej orës 10:00-10:25 dhe prej ores 14:00-14:15.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 19 konsumatorë komercial – rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.491 Vëllezërit Frashëri, rr.493 Hasan Prishtina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.547 Tafil Zyberi, rr.551 Edit Durham dhe fshati Zatriq.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja bëhet me kërkesën e Haxhi Jahës.

7.

Më 12.04.2018 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Haxhi Jaha (Kodi: 82000020007) prej orës 10:25 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Haxhi Jaha.

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja bëhet me kërkesën e Haxhi Jahes.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12.04.2018 në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV j10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) prej orës 10:00-10:30 dhe prej ores 15:00-15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e trafostacionit 10/0.4 kV.Punime nga firma Eletrostublla.

2.

Më 12.04.2018 në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

· TS 10/0.4 kV Pompa e Benzines (Kodi: 63000010207) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompa e Benzinës.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e trafostacionit 10/0.4 kV.Punime nga firma Eletrostublla.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 12.04.2018 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV j10 Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 12:00 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë, dhe Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i grupeve matëse nr. TS-025-Ujësjellësi.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12,13 dhe 14.04.2018 në NS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezes (Leletiqit), Mirena, Fushtica e Epërme, Fushtica e Ulët, Resinoci, Bainca, Shala dhe Krojmiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimini i shtyllave, konzollave, përçuesit, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorëve të tensionit të mesëm.

2.

Më 12.04.2018 në NS 110/0.6 KV Hani i Elezit do të ndërprehet:

· Dalja 6 kV Palidenica (Kodi: 42000004) prej orës 14:00 deri në ora 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamt, Dimca dhe Dremjaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i përhershëm i LP- 6kV.

3.

Më 12.04.2018 në NS 35/10 KV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orës 10:00 deri në ora 12:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.”G.Terbeshi”,Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi I Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllës ekzistuese.

4.

Më 12.04.2018 në NS 110/35/10 KV Bibaj do të ndërprehet:

· Dalja 35 kV Silkapori (Kodi: 40045001) prej orës 08:30 deri në ora 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Silkapori.

· Dalja 35 kV X-Fort (Kodi: 40045002) prej orës 08:30 deri në ora 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: X-Fort.

· Dalja 35 kV Renova (Kodi: 40046001) prej orës 08:30 deri në ora 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Renova.

· Dalja 35 kV Stagova-Dauti Commerce (Kodi: 40047001) prej orës 08:30 deri në ora 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stagova dhe Dauti Commerc.

· Dalja 35 kV Kivi (Kodi: 40048001) prej orës 08:30 deri në ora 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Kivi.

Arsyeja e ndërprerjes: Duhet te bahet lidhja ne një faze ne mes përçuesit(rrjetit) dhe ndarësit si dhe të montohen siguresat në ndarës.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 12.04.2018 në NS 110/10 KV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shtepia e Armates (Kodi: 31000023) prej ores 09:00-09:30 dhe prej ores 13:00-13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Armata Popullore, Banesat, Asdreni, Mostari, Durmish Asllani .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërtimi i një pjese të linjës 0.4kV.

2.

Më 12.04.2018 në NS 110/10 KV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· TS 10/0.4kV Asdreni (Kodi: 31000023006), prej orës 09:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Durmish Asllani.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërtimi i një pjese të linjës 0.4kV.