FOTO +18/ Nisën pushimet.., por këto femra superseksi po ‘përvëlojnë’ rrjetin…

Views: 273
Avantgardia

Edhe pse temperaturat nuk janë akoma për plazh, yjet kanë nisur pushimet.

Tendenca e këtij viti duket se do jenë bikinit minimalistë.

Duket se çdo vit e më shumë, yjet duan të ekspozojnë sa më shumë trup.

Shihni një koleksion dhe binduni.

Ju vetë a do guxonit të dilnit kështu?