SHSHK i dërgon shkresë Kryeministrit, kërkon sigurime për Policët

Shoqata e Sigurimeve të Kosovës i ka dërguar një shkresë Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, lidhur me domosdoshmërinë e sigurimeve për pjesëtarët e Policisë së Kosovës.

Kjo shkresë ka në përmbajtje shqetësimet e mëhershme të Sindikatës së Policisë së Kosovës për sigurimin e shëndetit dhe jetës së pjesëtarëve të tyre.

Kjo është shkresa dërguar në kryeministri nga ShSK: