SHENJËZOHEN RRUGËT NË QYTETIN E SHTIMES

Views: 333
donita

Kryetari i Komunës së Shtimes, z.Naim Ismajli, përmes një postimi, ka njoftuar se janë duke u shenjëzuar rrugët në qytetin e Shtimes :
” Sonte në këto orë të vona, kompania e kontraktuar nga Komuna po kryen punimet për shenjëzimin horizontal të rrugëve.
Fotografitë e realizuara tani janë drejtëpërdrejt nga rruga “Tahir Sinani”.
Punimet po vazhdojnë për shkak që komunikacioni është më pak i ngarkuar gjatë mbrëmjes, dhe kështu jemi zotuar që të jemi në shërbim të qytetarëve, gjithnjë duke përmirësuar kushtet me interes për qytetarët e komunës sonë e me gjerë”. Ka thënë kryetari Ismajli.

Fotografia e Komuna Shtime
Fotografia e Komuna Shtime
Fotografia e Komuna Shtime
Fotografia e Komuna Shtime