Agim Aliu akuzohet për shkelje të detyrës zyrtarë, keqpërdorim të tenderit

Views: 8
Avantgardia

Agim Aliu është duke u hetuar nga Prokoria Themeore e Ferizajit. Aliu po hetohet për shkelje të detyrës zyrtare, lidhur me një tender në komunën e Ferizajit.

Hetimi është inicuar nga Agjencia Kundër Korrupsion e Kosovës. Sipas numrit të protokollit 656-12-347-121 të cilin e ka siguruar Botapress,  ky hetim është dorëzuar në Prokurorinë Themelorë të Ferizajit dhe Lënda ka numrin PPN.1. nr 149-2015.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *