Avdullah Beqiri i Vjosës këtë javë shënon golin e javës

Views: 363
donita

Avdullah Beqiri i Vjosës këtë javë shënon golin e javës. Beqiri me dy gola të shënuara ndihmoi ekipin e tij në fitoren e shënuar kundër Policisë së Kosovës me rezultat 2:5.

I rikthyeri në PRO NET, Fatlum Rexhaj rrëmbeu pozitën e lojtarit të javës. Me të hyrë në fushë ndryshoi ritmin e lojës, shënoi dy gola të bukura dhe krijoi raste të mira. Energjinë e tij në fushë së bashku me ekipin e tij e dëshmuan duke mposhtur Komunën e Shtimës me rezultat 1:4.

Kushtrim Isufaj me disa pritje të bukura i mundësoi ekipit të tij QIRSKP fitore me rezultat 3:4 ndaj Idriz Ajetit që u tregua mjaftë sulmues