Ka filluar përgaditja e asfaltimit dhe rregullimi i rrugëve në fshatin Pjetërshticë

Views: 75
Avantgardia

Shtime më, 2 nëntor 2018 – Ka filluar përgatitja e e asfaltimit dhe rregullimi i rrugëve në brendësi të fshatit Pjetërshticë të komunës së Shtimes.

 

Image may contain: outdoor and nature