Qytetarët e Ferizajt rrezikohen nga ndo një epidemi për përzierjen e ujit me kanalizim për shkak punimeve të projektit bashkimi i qytetit!

Qytetaret e Ferizajt që 3 dite rresht janë duke u ankuar se ujit që përdoret për pije po i  vjen era kanalizim dhe komuna e Ferizajt nuk po ndërmerr as një veprim për mbrojtjen e qytetarëve nga ndo ndo një sëmundje e cila munde të përhapet si pasoj e përzierjes së ujit te pijshëm me atë të kanalizimit për shkak të punimeve qe po kryhen nga Komuna e Ferizajt për bashkimin e qytetit.

Për këtë dukuri janë të shqetësuar edhe Organizata Lëvizja Demokratike e cila e ka akuzuar kryetarin Agim Aliu që duhet të jep përgjegjësi para qytetarëve për këtë, pasi që jeta e banorëve po rrezikohet!