Pasi i quajti femrat me te meta mendore, shokon serish hoxha shqiptar: Gruaja është si kali (Video)

Views: 1508
Avantgardia

Bëri xhiron e rrjetit dje deklarata e hoxhës shqiptar, Bedri Lika i cili shprehej se gratë janë me të meta mendore. Hoxha i njohur në Shkup shprehet fjalë për fjalë kështu: “Gruaja është e dobët. Gruaja është e dobët në krye. Kështu ka thënë pejgamberi. Janë me të meta në të menduar”.

Por nuk hoxha nuk është ndalur me kaq pasi në një video tjetër të publikuar në rrjete sociale, ai dëgjohet duke e krahasuar gruan me kalin.

“Gruaja është si kali. Nëse ka një burrë që di ta frenojë, gruaja e respekton. Nëse ka një burrë që nuk di ta frenojë, kali çoroditet dhe e rrëzon”, shprehet hoxha.