Harry dhe Markle nuk do të jetojnë në Pallatin Mbretëror

Views: 552
Avantgardia

Pallati Kensington njoftoi se Princi Harry dhe Megan Markle, Duka dhe Dukesha e Sussexit, do të lëviznin në një shtëpi të re në pronën Windsor.

Dyshja do të lëvizin në kështjellën e Frogmore Cottage Windsor, ku do të përgatiten për lindjen e fëmijës së tyre të parë që pritet të vjen në jetë në pranverë, raporton AP.

Princi Harry dhe Meghan Markle (Photo by Jane Barlow – WPA Pool/Getty Images)

Pallati mbretëror njofton se “Windsor është një vend i veçantë” për çiftin mbretëror dhe se ata janë mirënjohës që do të jetojnë në këtë pronë.

Kalaja Windsor është një nga shtëpitë më të preferuara të Mbretëreshës Elizabeta II. Ajo është e rrethuar nga një hipodrom dhe ka një kopsht të madh.

Harry dhe Meghan do të jetojnë në pallatin e Windsorit, por do të vazhdojë të ushtrojë përgjegjësitë për Kesington ashtu sikurse Duka dhe Dukesha e Kembrixhit, William dhe Kate me fëmijë