Ndieni zemërim dhe hidhërim gjatë gjithë kohës

Views: 142
donita

recognize https://newhopedrugtreatment.com/52533-cystone-price.html Gjumi është shumë i rëndësishëm për shëndetin tonë, mirëpo edhe për gjendjen e përgjithshme të organizmit.

https://imarriedajunkie.com/82723-female-viagra-price.html Vetëm dy orë më pak gjumë çdo natë mund të na çojë deri aty që të jemi të acaruar dhe të zemëruar. Hulumtimi i ri ka treguar që ekziston lidhja midis acarimit dhe mungesës së gjumit, transmeton Telegrafi.

label pred forte eye drops price Ekzistojnë të dhëna që gjumi i pamjaftueshëm ndikon në rritjen dhe përkeqësimin e gjendjes së anksiozitetit dhe pikëllimit, si edhe zvogëlim të lumturisë dhe entuziazmit.

improvise http://tobinstitute.com/93357-vermox-costo.html Shkencëtarët e Universiteti Ayova, kanë dëshiruar që të përcaktojnë lidhjen midis mungesës së gjumit dhe acarimit. Ata kanë dëshiruar të zbulojnë a ka mungesa e gjumit çfarëdo lidhjeje me të ndierit i acaruar dhe a është acarimi fajtor për mungesë gjumi.

http://www.tsjdl.org/42531-yaz-uk.html

Vullnetarët janë ndarë në dy grupe nga të cilët njëri grup ka vazhduar me rutinën e zakonshme kur është fjala për gjumin, ndërkaq grupi tjetër ka fjetur gjumë më pak 2 deri në 4 orë.

Pjesëmarrësve u është emetuar përmbajtje me zhurmë acaruese të cilën ata janë detyruare ta vlerësojnë. Kur gjumi ishte i rrezikuar dhe i penguar, njerëzit më shumë ishin të acaruar për shkak që zhurma ishte e pakëndshme, ndërkaq gjithsesi ishin më të acaruar pa marrë parasysh zhurmën.

Mesatarisht, secili person fle rreth 6,8 orë gjatë natës. Më pak se 6 orë gjumë ndikon në imunitet të keq dhe rrit rrezikun nga kanceri.

Më shumë se 40 milionë njerëz vuajnë nga çrregullimi i gjumit vetëm në SHBA.