Rama porosit komisionerin Hahn: Taksa, një klithmë e Kosovës, që duhet dëgjuar

Views: 1274
Avantgardia

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka përkrahur Komisionerin Evropian, Johanes Hahn, në kërkesën për heqjen e taksës së vendosur nga Qeveria e Kosovës për mallrat që hyjnë në Kosovë me origjinë nga Serbia dhe Bosnja, por e ka pyetur atë se çfarë fitoi Kosova deri tash me qasjen konstruktive.

Rama, përmes një postimi në Twitter, ka thënë se Komisioneri Hahn ka të drejtë,duke thënë se taksa 100% është obstruktive , por çfarë fitoi Kosova deri tash me qasjen e saj konstruktive