UEFA i thotë ‘BRAVO’ Kosovës – e bën anëtare të ‘Grassroots Charter

Views: 286
Avantgardia

Federata e Futbollit të Kosovës zyrtarisht është bërë anëtare e projektit ‘Grassroots’t të UEFA’s, i cili ka për qëllim përhapjen e futbollit te fëmijët, në shkolla, te ata me aftësi të kufizuara, e madje edhe për veteranët.

Ne një postim në rrjetet sociale, vetë UEFA i thotë një BRAVO të madhe Kosovës, për këto arritje, vetëm 2 vite nga pranimi i kësaj federate të re në shtëpinë më të madhe të futbollit evropian, përcjell gazetametro.net.

Great news for grassroots football in #Kosovo

The Football Federation of Kosovo has become a member of the UEFA Grassroots Charter

The charter supports, stimulates, recognises & rewards development of grassroots football at national level.

Me këtë rast është mbajtur edhe ceromonia e nënshkrimit të marrëveshjës, e cila i mundëson FFK’së të promovojë dhe zhvillojë futbollin tek të rinjtë dhe shtresat e ndryshme të shoqërisë