Vetura e re që ka prodhuar BMW, po lë të gjithë “gojëhpaur”

Views: 320

 

 

BMW bëri një mrekulli me versionin M5, i fundit i këtij lloji deri më tani.

Ky versionn kombinon një numër elementesh për të përmirësuar nivelin e performancës tashmë mbresëlënëse të M5 me shkarkim, aerodinamikë, pezullim dhe rrota.

Siç është zbuluar më parë, makina arrin të prodhojë 600-700 kuajfuqi, transmeton lajmi.net.

Ajo çfarë dihet në lidhje me enterierin e makinës është se pedalet përbëhen nga materiali i aluminit, së bashku me mbështetësen e këmbëve.

Sidoqoftë, në lidhje me çmimin zyrtar të makinës nuk është bërë asgjë e ditur.