Skandaloze prej automekanikut punësohet në Ministrin e Punëve të Brendshme

Views: 1860

Bardhyl Topalli për një kohë të gjatë punonte si automekanik në fabrikën e Tubave në Ferizaj ku detyret dhe përgjegjësitë e tina kanë qenë mirëmbajtja e makinave në Fabrikën e Behgjet Pacollit, por me ardhjen në pushtet të AKR-së dhe emrimi i ministrit të brendshëm nga Ferizaj Bardhyli Topalli punësohet në këtë ministri!