Letra prekëse e Shefit të Njësisë Speciale për policin e vrarë sot

Views: 2231
donita

Ahemti, nëpërmjet një letre, ngushëllon familjen e të vrarit dhe e cilësoi vrasjen e policit si sakrificë dhe virtyt të rallë, shkruan IndeksKosova

Letra e plotë:

Sakrifica është virtyt i rrallë, Izet Demaj sot dha jetën e tij ne mbrojtje të rendit dhe ligjit, jetës dhe pronës, ….sot Izeti si HERO i vërtet nuk u step para BETIMIT të dhënë, bëri detyrën e tij ashtu siç ishte betuar se do ta bënte bashkë me kolegët e tij.

…. sa keq qe Izeti nuk jeton më, plumbi i mori jetën atij…. heronjët kshtu e kanë BIEN PËR TU DHËNË JETË TË TJERVE.

Do të jetojmë e punojm me kujtimin për ty Izet, do vazhdojmë perpara me qdo kusht.

Ngushllime per familjen dhe gjithë ata qe e njohen dhe e perkrahen Izetin.