Kështu uronte presidenti Ibrahim Rugova për Vitin e Ri më 1995

Views: 1341
Avantgardia

Presidenti historik i Kosovës uronte shqiptarët për Vitin e Ri 1995, duke shpresuar se do të gjendej një zgjidhje përfundimtare për Kosovën, shkruan Express.

“Viti që po e lëmë pas ishte vit i rëndësishëm për Kosovën dhe shqiptarët, një vit i vazhdimit të okupimit të Kosovës”, kështu e niste fjalimin e tij Rugova.

Ai shtonte se çështja e Kosovës këtë vit është temë që do të duhet të kishte zgjidhje.

Në fund të fjalimit, Rugova thoshte se duhet të ketë qëndresë të kosovarëve e rezistim si dhe të ruhet besimi te njëri-tjetri.

Më poshtë video që është publikuar në Facebook nga njeriu i afërt i Rugovës, Adnan Merovci.

IndeksKosova