Këto janë 10 femrat me gjoksin më të bukur në estradën shqiptare

Views: 822
Avantgardia

Të gjitha janë pjesë e showbizit dhe mediave shqiptare.

Personazhet publike femra i kushtojnë shumë rëndësi pamjes së tyre të jashtme. Femrat shqiptare që janë pjesë e medias duhet patjetër të duken bukur në paraqitjet e tyre.

Linjat e tyre mundohen ti mbajnë sa më afër perfeksionit. Disa nga to madje kanë intervenuar për ta zmadhuar gjoksin, e disa për ta zvogëluar.

Më poshtë mund të shihni 10 nga shumë personazhet publike me gjoksin më sexy, radhitja është e rastësishme.