Përleshje masive: Një grup i vajzave dhe djemve kështu u përleshën mbrëmë për Vit të Ri (Video)

Views: 2015
donita

Përleshje masive: Një grup i vajzave dhe djemve kështu u përleshën mbrëmë për Vit të Ri.

Një përleshje fizike ka ndodhur mbrëmë në mes të disa të rinjve kosovarë