KËTA JANË TË DYSHUARIT PËR GRABITJE NË SUPERMARKETIN MERIDIAN

Views: 1288
donita

Agron Braha, Labeat Drenovci, Redon Berisha dhe Enis Arifi janë katër personat e dyshuar për grabitjen që ka ndodhur dje në njërën nga pikat e Meridian në Prishtinë.

Sipas prokurorisë ata dyshohet se rreth orës 17:28 minuta në Prishtinë në Lokalin “Meridian”, të pajisur me maska në kokë dhe dorëza kanë hyrë brenda, i dyshuari Redon ka qenë me armë në dorë, ndërsa dy të tjeret me thika në duar dhe duke kanosur me armë viktimat, i pandehuri Agron ka marrë arkën nga lokali dhe me të në duar është larguar nga vendi i ngjarjes, kurse të dyshuarit e tjerë kanë ikur me këmbë në drejtime të ndryshme

Dy të dyshuarve Agron Braha dhe Labeat Drenovci iu është caktuar masa e paraburgimit, ndërsa , Redon Berisha dhe Enis Arifi vazhdojnë të gjenden në arrati.