Si të aplikoni për kontratë pune në Gjermani

Views: 1180
donita
Njoftim paraprak

KosGer.de, është Agjenci punësimi, e cila ndërmjetëson në gjetjen e vendeve të punës në bazë të profileve të kandidatëve. 

Kosger është partnere me Kompaninë KOS & GER, me seli në Kieler str 138 , 25452 ,Quickborn Deuschland, ecila ndërmjetsonë sigurimin e vendeve të punës vetem për klientët tanë. 

Kosger.de, së shpejti do të hapë një zyre edhe në Prishtinë. 

Shërbimet që e ofrojmë ne ka një kosto prej 495€ e cila duhet të paguhet në momentin që i dorëzohet klientit kontrata e punës (e cila dorëzohet në zyre te re që do te hapet së shpejti.), ndërsa pjesa tjetër e kostos së shërbimit (10 % nga rroga e parë Bruto) gjenerohet nga paga e klientit pasi të fillojë punën që nga muaji i parë. 

Kontrata klientit i dorëzohet në një zarf të vulosur dhe përmban edhe vulën e Bundesagentur für Arbeit.  Kliko linkun e posht

https://www.kosger.de/membership?fbclid=IwAR1BixynTcbHS7PsUY9xKOG9aH7Ls-62bXpAjC-pSMTZQkNjm-aclyh3ud0

Klienti duhet të jetë i kujdesshëm që të jep adresën e saktë dhe dy numra për kontaktë, sepse kur të vjen kontrata një zyrtarë nga Kompania do t’iu kontaktoi në tel..