Aksident komunikacioni në Dardani të Ferizajt (Video)

Views: 1204
Avantgardia

Rreth orës 17:30 mbrëm në Dardani të Ferizajt ka ndodhur një aksident i komunikacionit.

Me këtë aksident janë përfshirë tre makina pr si duket më së keqi ka kaluar makina e udhëtarëve me më shumë dëmë materiale.

Nga një video e dërguar nga një qytetar shihen makina e aksidentuara si dhe gjendja e  rrugës e cila shihet se është ende e mbulur me borë dhe paraqet vështirësi për qarkullim.

Nuk  raportohet për të lënduar.