Sot me nderime ushtarake, Ushtria e Kosovës i ka dhënë lamtumirën e fundit ish ushtarit të UÇK-ës, Zeqir M. Salihaj

Views: 1497

Sot, ju dha lamtumira e fundit, veteranit të UÇK-së, Zeqir Salihaj nga fshati Mollopolc, njiherit prind i heroit dhe dëshmorit Skënder Salihaj. 
Ishte njeri i fjalës së urtë e mbrojtës i shtëpisë dhe vendit në momente të vështira, andaj i lehtë i qoftë dheu i Kosovës, lavdi jetës dhe veprës së!