Indeks Kosova siguron foto shumë të vjetra t ‘qytetit të Ferizajt nga Universiteti i Nunbergit (Foto)

Views: 637
donita

Indeks Kosova ka siguruar foto shume te vjetra te qytetit të Ferizajt që nga koha e okupimit të Kosovës nga perandoria Osmane, këto foto janë siguruar nga monografia e një profesorit Gjerman i cili në vitin 1900 viitoj Ferizajn për një punim diplome!

Kulturat e shumta që ka pasur qyteti i Ferizajt në atë kohë e kanë mahnitë profesorin dhe sot këto foto të Ferizajt ruhen në Universitetin E Nunbergut në Gjermani!

Image may contain: one or more people, sky and outdoor

Image may contain: one or more people, sky and outdoor
Image may contain: outdoor
Image may contain: outdoor