Agim Aliu: Privatizimi i klubit të Ferizajit është zgjidhja e vetme – sonte mblidhet kryesia dhe merret vendimi i madh

Views: 1102
Avantgardia

Skuadra e Ferizajit është në një krizë të thellë financiare.

Klubi i Ferizajit garon në Superligën e Kosovës në futboll dhe ka përfunduar sezonin vjeshtor në vendin e parafundit në tabelë, me 14 pikë të grumbulluara

Mirëpo pas përfundimit të pjesës së parë të sezonit në Superligën e Kosovës kanë filluar problemet për klubin e Ferizajit.

Dorëheqja e trajnerit, Afrim Tovërlani dhe largimi i disa futbollistëve (Ivan Istatova, Bunjamin Asani, Dren Gashi, Albert Kaqiku, Genc Hamiti, Qëndrim Dautaj, Fuat Karabegu dhe Florim Berbatovci) dëshmojnë krizën e klubit kosovar.

Skuadra e Ferizajit është në një krizë të thellë financiare.

Klubi i Ferizajit garon në Superligën e Kosovës në futboll dhe ka përfunduar sezonin vjeshtor në vendin e parafundit në tabelë, me 14 pikë të grumbulluara –

Mirëpo pas përfundimit të pjesës së parë të sezonit në Superligën e Kosovës kanë filluar problemet për klubin e Ferizajit.