Jennifer Lopez, më në formë se kurrë në moshën 49-vjeçare (FOTO)

Jennifer Lopez është më në formë se kurrë falë stërvitjes së përditshme që bën me të dashurin e saj Alex Rodriguez.

Frytet e palestrës, këngëtarja dhe aktorja e famshme i tregoi në një set fotografik për revistën “Harper’s Bazaar”