Ramiz Kelmendi: Suspendoni taksën, dëgjoni mikun e madh SHBA-në

Views: 1124
donita
Deputeti i LDK-së, njëherit biznesmeni Ramiz Kelmendi ka kërkuar që taksa ndaj produkteve të Serbisë të hiq, ashtu siç ka kërkuar SHBA-ja, sepse siç ka thënë ai rekomandimet e SHBA-së duhet që të gjitha institucionet ekzekutive në Kosovë t’i kuptojnë seriozisht.

http://revolutionmonitoring.com/91179-augmentin-costo.html Postimi i Kelemendit në Facebook:

purchase http://zinzandigital.com/99923-nizoral-shampoo-canada.html

desonide lotion price Kush po shkrumbohet e sa po digjen nga prolongimi i këshillave të SHBA-ve!

http://beautyinallthings.com/71411-xeloda-price.html Suspendoni taksën – dëgjoni mikun e madh SHBA-në.

isotretinoin uk Rekomandimet e SHBA-ve duhet që të gjitha institucionet ekzekutive në Kosovë ti kuptojnë seriozisht. Nuk duhet të harrojmë se edhe këto rekomandime kanë një kufi kohor të të zbatuarit. Këtu nuk po flitet fare e as që po bëhet fjalë opsioni që sygjerojnë disa krerë nga skena e brendshme me lloj lloj frazash, se taksa nuk e dëmton miqësinë me mikun e madh. Na thonë se nuk e dëmton raportin me SHBA-të taksa e vendosur ndaj Serbisë dhe Bosnjës. Kushdo që mendon kështu e ka gabim. Po ju kujtoj se kur ishte në pyetje ekzistenca kombit shqiptarë në Kosovë, SHBA-të dhe NATO, e bombarduan Serbinë, tek pas shumë këshillash dhe sygjerimesh që ja dhanë. Ishin pikërisht SHBA-të, NATO dhe BE-ja që dhanë atëherë kontributin qenësorë të pavarsisë. Andaj komentimi i rekomandimeve nga këto fuqi mike, për ata që nuk e kuptojnë apo nuk duan ta kuptojnë politikën ndërkombëtare, kontribuon në shkrumimin dhe djegien e disa politikanëve. Mos harroni, disa e kanë provuar këtë përvojë, duke filluar që nga mosdhënia e vizave, lista e Bushit, shkarkimi nga pozicionet e larta si dhe disa të cilët as gjer më sot nuk u këndellën, edhe pse tani janë në pension.