Haradinaj: Isa Boletini na la një porosi, se atdheu nuk tjetërsohet dhe nuk vihet në pazar

Views: 1077
donita

resolve betnesol eye drops price Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka përkujtuar patriotin Isa Boletini, me rastin e shënimit të 103 vjetorit të vrasjes së tij.

http://bestbuysigns.net/52211-clenbuterol-price.html investigate Siç ka shkruar Haradinaj, nëse në historinë tonë kombëtare kërkojmë vlerat më të larta atdhetare, ato i gjejmë në figurën e Isa Boletinit.

http://our-plate.com/22213-buy-terramycin.html negotiate “Me vet veprimtarinë e tij jetësore na la një porosi, se atdheu nuk tjetërsohet dhe nuk vihet në pazar”, ka shkruar Haradinaj.

buy bactroban authorize Postimi i plotë i Haradinajt në Facebook:

Isa Boletini e identifikoi veten me fatin e atdheut. “Unë jam mirë, kur është mirë Shqipëria” edhe sot duhet të na udhëheqë në kërkimin për të drejtën tonë.

Nëse në historinë tonë kombëtare kërkojmë vlerat më të larta atdhetare, ato i gjejmë në figurën e Isa Boletinit.

Me vet veprimtarinë e tij jetësore na la një porosi, se atdheu nuk tjetërsohet dhe nuk vihet në pazar.

Roje dhe dëshmi është vet prehja e tij në Boletin.

Figura e Isës edhe tani le të jetë shembull për të gjithë se interesi kombëtar e shtetëror vendoset para çdo interesi tjetër. Lavdi e përjetshme!(sic) / produce zoloft uk Telegrafi/