Digjet një veturë e Policisë në Mitrovicë

Views: 1006
Avantgardia

Ështê djegur një veturë përderisa autoritetet e zjarrfikësëve kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke lokalizuar zjarrin. Lexuesë të GazetaProjekti kanë dërguar foto nga vendi i mgjarjes. Ngjarja ka ndodhur në aksin Mitrovice – Vushtrri