Lajmi i madh Halil Kastrati do të ndertohen 51 shtëpi në komunën e Mitrovices

Views: 991
Avantgardia

Për mes një postimi në facebook Halil Kastrti ka bërë të ditur se do të ndërtoj 51 shtëpi në komunën e Mitrvicës!

Postimi i plotë:

Sot u nenshkrua memorandumi bashkepunues mes Shoqates sone dhe komunes se Mitrovices per ndertimin e 40 shtepive ku per secilen familje komuna do te partecipon me shumen prej 5 mije eurove

Per krejt keto shtepi komuna e Mitrovices siguron edhe parcelen per ndertimin e shtepive

Kesaj miresie ju bashkangjiten edhe djemt e Mitrovices ku do ti ndertojn 10 shtepi ne kete komune

Edhe kryetari i komunes se Mitrovices shprehi deshiren qe nje shtepi komplet ta financoj aj personalisht

Gjithesej 51 shtepi ne Mitrovice

Na prifte e mbara

Bamires Zoti kurr mos ju humbte