Qaste dramatike të kolaicionit, përsëri mblidhen në presidencë

Views: 917
Avantgardia

Kadri Veseli, Ramush Haradinaj, Fatmir Limaj e Behgjet Pacolli janë parë duke hyrë në objektin e Kuvendit dhe shkuar drejt zyrës së Thaçit.

Sot pritet të merr fund koalicioni dhe të rrëzohet qeveria