Sikur e gjithë bukuria është shkrirë tek Angela Martini [Foto]

Views: 343

Angela Martini është sinonim i një femre perfekte.

Natyraliteti i saj dhe bukuria e rrallë kanë bërë që ajo të cilësohet si një nga modelet më atraktive dhe më të veçanta shqiptare.Modelja së fundmi vjen me disa imazhe në llogarinë Instagram ku e dëshmon edhe një herë epitetin që mbanë.