Bukuroshja e kolme tregon format nga pishina

Views: 227
donita
Lauren Goodger është paraqitur përsëri. Kësaj here ajo ka treguar format e saj të kolme derisa është duke marrë diell në Dubai

Ajo nuk është e huaj në ekspozimin e asetëve të saj, sidomos në të brendshme seksi dhe bikine.

Lauren Goodger ka të gjitha kushtet që të tregoj se është e tillë, ku është duke pushuar të premten në Dubai.