Triumfojnë Kik-Bokserët nga Shtimja!

Sot Federata e Kik-Boksit të Kosovës zgjodhi Kik-Bokserët më të dalluar të vitit 2018, në mesin e tyre janë zgjedhur edhe Kik-Bokserët e KKB ‘’Skender Salihaj’’ Shtime: Arber Salihaj, Ridyan Tershani dhe sekretari i klubit Ramiz Smajli!

Komuna e Shtimes në këtë vit një përkujdesje të veçantë ja ka kushtuar sportit duke i përkrahur sportistet dhe individualisht!