LDK: Ministri Ismajli po i manipulon qytetarët, shëndetësia në kolaps

Views: 808
donita
diagnose http://thebetaforcekids.com/57362-bentyl-price.html Grupi i Parlamentar i LDK-së në një konferencë për medie ka folur për parregullsitë në sistemin shëndetësor.

lipitor generic cost Doktor Haxhi Avdyli nga LDK-ja ka thënë se ligjet më të rëndësishme ende nuk janë në agjendë legjislative të MSH-së.

http://barrettcustommarine.com/61703-dostinex-price.html depict “Në agjendën legjislative për vitin 2019 do të vijë vetëm ligji për shëndetësi dhe jo ligji për sigurime shëndetësore. Kjo tregon se kjo ministri është joserioze. Vetë ardhja e ligjit për shëndetësi e jo për sigurime shëndetësore tregon më së miri se si ligjet më të rëndësishme nuk vijnë në fillim. Ministri i Shëndetësisë manipulon me projekte që janë kryer gjatë vitit të kaluar por nuk e thotë që janë nisur shumë më herët. Po ashtu nuk tregon se si ndodhi që projekti i madh i Qendrës Emergjente nuk filloi gjatë vitit 2018 me asnjë investim të vetëm, ndërsa këtë vit është thënë se do të ketë disa investime tjera”, ka thënë ai.

calculate http://ejatraining.org/55626-roghan-badam-shirin-price.html Avdyli ka thënë se Ligji për Paga i miratuar ka bërë kaos te mjekët e infermierët.

segment duolin inhaler price “Nuk kemi asnjë projekt për spitalin e Prishtinës e as për rajonet tjera. Po ashtu, Ligji për Paga ka shkaktuar parregullsi te punëtorët shëndetësorë, konkretisht tek infermierët që nuk janë graduar sa duhet. Kjo po stimulon ikjen e infermierëve, andaj kjo rritje jotransparente që është bërë në SHKSUK ku administratës i është rritur paga duke kaluar edhe pagat e kirurgëve ka shkaktuar kaos të madh, kjo duhet të ndalet”, ka thënë ai.