Vajza E Vesel Veselit Thotë Që Babi I Saj Nuk Ka Faj, Ajo Vet Ka Dasht Të Dal Me Babin!

Views: 1137
Avantgardia

Ky i fundit u lajmërua këto ditë që kishte dal me një vajzë 16 vjeçare nga Drenasi.

Dhe rasti u lajmërua gjithçka! Por vajza e Vesel Veselit thotë që babi im nuk ka faj, ajo vet ka dasht të dal me babin tim.

Babi im nuk ka faj, kur dëshiron mos me dal nuk del asnjëherë.

Të gjithë nëse të thojnë dil, kur nuk dëshiron vet nuk del, përfundoi vajza e Vesel Veselit.