Vajza nga Kamenica tash e 7 ditë e zhdukur, nëse e shihni lajmëroni policinë

Views: 895
donita

http://www.farazdentallab.com/81876-buy-ranitidine.html аppoint http://volkswageninskipton.co.uk/71286-viagra-online-canada.html Vajza nga Kamenica tash e 7 ditë e zhdukur, nëse e shihni lajmëroni policinë

http://smallcupcoffee.com/11416-clomid-canada.html repair Tash e shtatë ditë familje nuk di gjë se ku është vajza e tyre Jehona. Jehona Zeqiri nga Kamenica, është zhdukur që një javë, por për fatin e saj familja nuk ka as një njoftim nga askush.

nizral shampoo price Ata e kanë shpallur vajzën e tyre të zhdukur dhe po kërkojnë ndihmë nga qytetarët për gjetjen e saj.

http://skunkworksshow.com/46232-nioxin-shampoo-uk.html Familja e Jehonës kanë publikuar edhe numrin e kontataktit që nëse dikush e sheh, për tu lajmëruar.

Numri kontaktues: 045695903 ose lajmëroni Policinë e Kosovës.