Vdes legjenda e futbollit

Views: 247
Avantgardia
Fituesi i Kupës së Botës me ekipin kombëtar të Anglisë, në vitin 1996, Gordon Banks, ka vdekur në moshën 81-vjeçare.

I njohur si njëri ndër portierët më të mirë në futboll, Banks ishte emëruar portieri i vitit plot gjashtë herë dhe i kishte bërë gjithsej 75 paraqitje për ekipin kombëtar të Anglisë