Profesoresha e Universitetit të Shkupit tallet me tragjedinë ku humbën jetën 14 persona

Views: 813
donita
Profesoresha e Fakultetit Juridik në Universitetin e Shkupit, Biljana Vankovska, është tallur me tragjedinë e djeshme në Maqedoni, e që deri tani u regjistruan 14 viktima

operate https://www.jeffgrayart.com/55263-buy-calcium-carbonate.html Profesoresha e Fakultetit Juridik në Universitetin e Shkupit, Biljana Vankovska, e njohur për antishqiptarizmin e saj, është tallur me tragjedinë e djeshme që ndodhi në autostradën Shkup-Tetovë.

http://metalbldgbrokers.com/22540-revatio-price.html

http://plainvieweyeclinic.com/42555-levaquin-price.html Një autobus i agjencisë turistike “Durmo Turs” u rrokullis ndërsa të vdekur përfunduan 14 udhëtarë dhe 5 të tjerë janë të lënduar rëndë, në mesin e të cilëve edhe një shtatzënë.

http://pactherapy.com/84131-buy-betnovate.html

cerazette usa catalog Në profilin e saj në Facebook, Vankovska shkruan: “Çfarë tragjedie dhe ironie: Karpallak”, duke aluduar kështu në luftën e vitit 2001, kur në këtë pjesë ndodhi vrasja e disa ushtarëve të ARM-së nga pjesëtarët e UÇK-së.