Drejtoresha Rexhaj ka pritur një delegacion nga IKMM-ja

Drejtoresha e DPUKGJ, znjsh. Shqipe Rexhaj ka pritur në takim drejtorin, z. Ismet Hajrullahu dhe përfaqësues nga Instituti i Kosovës për Mbrojtjen e Monumenteve( IKMM).

Drejtoresha Rexhaj, i ka njoftuar mysafirët rreth procedurave të cilat duhet ndërmarrë Komuna për restaurimet dhe renovimet për objektet e Trashëgimisë Kulturore.

Drejtoresha Rexhaj, u zotua për bashkëpunim me IKMM-në.

Në anën tjetër, gjithashtu drejtori Hajrullahu u shpreh se gjatë Hartimit të Hartave Zonale të mbikëqyrën nga ekspertët e këtij Instituti ( IKMM) sa i përket Trashëgimisë Kulturore.