Kërkohet gjak i të gjitha grupeve për të lënduarit e aksidentit në Maqedoni

Views: 860
donita

http://antilleansfc.org/19066-mestinon-cost.html Nga spitali ”8 Shtatori” në Shkup është bërë e ditur se ka mungesa të të gjitha llojeve të grupeve të gjakut, të nevojshme për të shpëtuar të lënduarit nga aksidenti tragjik që ndodhi në autostradën Shkup – Tetovë.

аmend http://project-quber.com/88069-terramycin-ointment-price.html

http://homermakers.com/81066-aygestin-usa.html frame Ndaj edhe apelohet te të gjithë ata të cilët kanë mundësi dhe duan të dhurojnë gjak ta bëjnë këtë për të ndihmuar të lënduarit e mbijetuar pas aksidentit të mbrëmshëm ku një autobus përfundoi i rrokullisur.

imiquimod cream price standardize